Mobil TERESSTIC T 100 Zobrazit větší

Mobil TERESSTIC T 100

Nový produkt

Mobil Teresstic T je řada vysoce kvalitních turbínových oběhových mazacích olejů určená pro širokou škálu průmyslových aplikací. Tato kategorie výrobků se používá v parních turbínách, lehce namáhaných stacionárních plynových turbínách a v oběhových systémech.

Více informací

Na dotaz

26 390 Kč s DPH

21 810 Kč bez DPH

Více informací

Mobil Teresstic T je řada vysoce kvalitních turbínových oběhových mazacích olejů určená pro širokou škálu průmyslových aplikací. Tato kategorie výrobků se používá v parních turbínách, lehce namáhaných stacionárních plynových turbínách a v oběhových systémech. Oleje Teresstic T 32-100, jsou vyrobeny z pečlivě vybraných základových olejů a vysoce účinných aditiv, včetně antioxidantů, inhibitorů koroze a protipěnicích činidel. Mobil Teresstic T řada je k dispozici ve čtyřech viskozitních třídách ISO od ISO VG 32 do 100. Teresstic T 32 a T 46 jsou vyrobeny pro turbínové aplikace, které vyžadují vysoce kvalitní mazací oleje s dobrou oxidační stabilitou, ochranou proti korozi a vynikajícími vlastnostmi (jako jsou uvolňování vzduchu, malá pěnivost a rychlé odlučování vzduchu). Produkty Teresstic T představují univerzální mazací oleje pro široké spektrum průmyslových zařízení. Jsou vyrobeny dle přísných norem, aby byla po celou dobu zaručena stálá kvalita. Oleje řady Mobil Teresstic T poskytují uživatelům velmi spolehlivý a účinný provoz jak v turbínových, tak i v dalších průmyslových aplikacích. Jsou zvlášť odolné vůči účinkům dlouhodobé expozice vysokým teplotám a velmi dobře pracují v oběhových systémech – dokonce i v případech s krátkou dobou přítomnosti oleje. Právě díky této kombinaci výhod se mnoho uživatelů rozhoduje pro oleje řady Teresstic T 32-100.

Řada výrobků Mobil Teresstic T je členem olejových produktů Teresstic značky Mobil, které jsou dlouhodobě uznávány pro svoji vysokou kvalitu a spolehlivost, jakož i pro výkonnostní schopnosti v náročných podmínkách. Oleje řady Mobil Teresstic T jsou vyrobeny dle nejpřísnějších kvalitativních norem. Tato řada výrobků s velkým rozsahem viskozitních tříd a vynikající výkonností se uplatňuje ve velmi široké škále průmyslových aplikací. Použití vysoce kvalitních základových olejů a vybraných aditiv zaručuje vynikající oxidační odolnost, která je v aplikacích lehkých plynových a parních turbín zcela zásadní. Vynikající odlučitelnost vody, odolnost vůči pěnění a provzdušnění jsou významné výkonnostní vlastnosti u všech oběhových systémů, zvláště těch s krátkou dobou přítomnosti oleje. Velmi dobrá odolnost vůči korozi zajišťuje u všech aplikací kvalitní ochranu. Vlastnosti a výhody které tyto oleje nabízejí, použitelnost pro široké spektrum  průmyslových aplikací včetně parních a lehkých plynových turbín umožňuje univerzálnost a účinné řízení zásob, vysoce kvalitní výrobky s velmi dobrou pověstí z hlediska spolehlivosti snižují náklady na údržbu a neplánované prostoje a jejich dlouhá životnost v turbínových a oběhových aplikacích snižuje náklady na výměnu olejů, jsou vyrobeny dle nejpřísnějších norem kontroly jakosti systému řízení jakosti výroby (PQMS)TM z vysoce kvalitních základových olejů a speciálně vybraných funkčních přísad.

Použití:
Mobil Teresstic T je řada určená pro použití v celé škále průmyslových aplikací, například:
- Oběhové systémy vystavené mírně vysokým teplotám a vyžadující dlouhou provozuschopnost
- Pozemní a lodní parní turbíny a lehké průmyslové plynové turbíny vyžadující ropný olej
- Vodní turbíny
- Hydraulické systémy

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Mobil TERESSTIC T 100

Mobil TERESSTIC T 100

Mobil Teresstic T je řada vysoce kvalitních turbínových oběhových mazacích olejů určená pro širokou škálu průmyslových aplikací. Tato kategorie výrobků se používá v parních turbínách, lehce namáhaných stacionárních plynových turbínách a v oběhových systémech.

Ke stažení